TANKE FELTS TERAPI

Tanke felts terapi (TFT) er den mest hurtige - effektive og målrettet terapi form for psykoterapi som giver en naturlig lindring til negative følelser og psykologiske – fysiologiske problemer. Terapi formen er kombineret med østens medianlære med kinesiologi, NLP og moderne psykologisk samtaleterapi.

Ved at få klienten til at fokusere på problemet under samtaleterapien, stimuleres akupunktur punkterne (medianerne) med en let banken på kroppen i en særlig rækkefølge og det igangsætter en proces i krop og psyke.

Sekvenser/algoritmer er en sekvens af instruktioner, der skal følges med den hensigt at finde løsningen på problemet. Algoritmen er en behandlingsformel - vejledning, når der diagnosticeres eller behandles specielle sygdomme.

Traume sekvensen/algoritmen er en bestemt række af punkter som der skal følges for at kunne opnå et bestemt resultat. Når behandlingen begyndes skal klienten indstille sine tanker på smerte/ubehaget (tankefeltet) hvor ubalancen - ubehaget skal findes.

Ubehaget af oplevelsen/smerten måles på SUD-skalaen (subjektive enheder af ubehag) på en skala fra 1 – 10.

Tanke felts terapi er velegnet til problemer som:

Traumer
Fobier (flyskræk, højdeskræk, tandlægeskræk, klaustrofobi, edderkop fobi)
Nervøsitet
Angst (præstation, panik, social)
Depression
Stress og bekymringer
PTSD (post traumatic stress disorder)
Tvangs tanker og besættelse
Afhængighed (rygning - stoffer - søde/fede sager)
Vrede og raseri
Bedre selvværd
Misundelse - jalousi - kærligheds sorger
Konfliktskyhed
Frygt
Stå frem i større forsamlinger
Manglende mod til at følge sine drømme
At opnå den rette kropsvægt
Fysiske smerter - håndtering af kroniske smerter eller sygdom

I forbindelse med et trauma, en fobi eller et tilbagevendende uønsket reaktionsmønster, vil klienten efter en TFT terapi behandling naturligt have en erindring om problemet, men uden at have en følelsesmæssig tilknytning til ubehaget og ikke lade sig styre af det længere.

Denne behandlings form er et redskab, der er lige ved hånden og er samtidig en hjælp til selvhjælp og kan nemt videregives til andre.

BEHANDLING AF (60 MIN.) KR. 550

Tilbage til top

Til top

Holistisk alternativ behandlingsform

www.l8vad.dk