ØRE AKUPUNKTUR

Øre akupunktur er en metode hvor behandlingen foregår direkte i øret. I princippet læner øre akupunktur sig meget op af zoneterapi, fordi hele menneskets legeme afspejler sig i ørerne som på fødderne. Ved en hurtig og effektiv gennemgang af ørets akupunktur zoner kan der stilles en diagnose om hvor ubalancen sidder.

Når sygdomme eller ubalancer viser sig i kroppen, vil der i øret opstå ømme og trykfølsomme punkter, der refleksmæssigt svarer til sygdommens placering.

Ved at isætte akupunktur nåle i det ømme punkt, vil signalet blive returneret til det sted i kroppen, hvorfra det kom og fremkalde en normaliserende effekt i den pågældende syge legemes del.

Akupunkturen bruges til:

Muskelspændinger
Ryg, nakke, skulder problemer
Fordøjelses problemer
Gigt
Luftvejsproblemer/astma – bronkitis
Allergi
Hudproblemer/uren hud – eksem
Menstruations problemer
Øje problemer
Kredsløbs forstyrrelser
Fysisk/psykisk afstresning
Afvænning/trang
Angst/depression
Smertelindring ved kroniske smerter


Øre akupunktur er en hurtig og effektiv behandling som let kan fjerne rygetrangen og trangen til søde og fede sager.

Til behandlingen bruges små sterile Perma nåle, som sender impulser ud til det pågældende sted i kroppen hvor der er en ubalance. Nålen kan sidde i øret fra 10 – 25 dage efter og falder ud af sig selv, når effekten er opnået. Når der har været prikket hul gennem huden, opstår et mikroskopisk ar efter nålen, som også virker på punkterne. En regel, er at virkningen holder lige så længe som nålene har siddet i øret.

De anbefales kun at få højst 4 nåle i af gangen.

Efter reaktioner:

Kort opblusning af symptomer
Varm fornemmelse
Hovedpine
Stikken i øret
Ømhed
Øret bliver rødt
Kløen omkring nålen
Affaldsstoffer renses ud
Urin/afføring ændres
Sved/kropslugt ændres


Øre akupunktur kan gives som en behandling alene, men ved nogle sygdomme og ubalancer skal  der påregnes op til flere behandlinger i et forløb. Akupunkturen er et godt supplement sammen med zoneterapi og akupunktur pressur og kroppen opnår derved en dybere effekt.

 

BEHANDLING AF ( 15 MIN ) KR. 250

Tilbage til top

Til top

Holistisk alternativ behandlingsform

www.l8vad.dk