HEALING

Healing er en enkel og blid metode, til at genskabe den naturlige tilstand af sundhed, harmoni og balance.

At heale er at skabe balance ved hjælp af energi, at bringe kroppen i kontakt med sin helhed fysisk, følelsesmæssigt, mentalt og åndeligt.

Når kroppen og sindet er i ubalance, kan der opstå blokeringer i vores energisystem og energien kan ikke flyde frit i vores kredsløb.

Det energimæssige kredsløb er opdelt i 7 energicentre, som kaldes chakra.

Rod chakra
Hara chakra
Solar plexus
Hjerte chakra
Hals chakra
Pande chakra (pineal eller det 3 øje)
Krone chakra

Disse chakraer, er placeret i auraen, som er et energifelt omkring kroppen. Hvert chakra korresponderer med en bestemt farvefrekvens i en af regnbuens farver.  

Rød – Orange – Gul – Grøn – Blå – Indigo - Violet

Chakraerne får energi og næring gennem vores aura som består af 5 legemer som har hver deres funktion.

Det æteriske legeme også kaldet (helselegemet) er en kopi af vores fysiske krop, som direkte afspejler tilstanden i vores krop. I dette aura lag er akupunktur og medianbaner placeret, som vi i dag behandler med akupunktur og akupressur.

Det astrale legeme også kaldet (astrallegemet) ligger udenfor det æteriske legeme.  I dette aura lag afspejler vores følelsesliv og personlige temaer.

Det mentale legeme også kaldet (mentallegemet) rummer alle vores tanker og intellekt.

Det spirituelle legeme også kaldet (kausallegemet) rummer hele menneskets spiritualitet i forhold til religioner med reinkarnation (død og genfødsel).

Hvordan hænger farver og chakra sammen med energilegemerne.
Eks. Hvis en sygdom starter som en sorgfølelse i det astrale legeme og vandre indefter, uden at blive behandlet, vil det arbejde sig videre gennem det æteriske legeme og sætte sig fysisk i hjerte chakraet som består af den grønne farve.

En fysisk manifestation af en sorgfølelse vil eventuelt kunne udvikle sig til hjertesygdomme, en svulst i lunge eller brystet. 


I den ældgamle lægekunst, som den kinesiske fysiologi med 5-element loven og den indiske lægevidenskab ayurveda mener man, at sygdom kun kan sætte sig i kroppen hvis en farve er i ubalance. Hele filosofien bygger på helbredelse af det holistiske menneske som en helhed, det der sker i sindet, sker også i kroppen og omvendt.

Hvert menneske består af en til flere primærfarver.  Hvis der opstår stress og uro svækkes vores psyke og fysik.

Den røde farve (rod chakra) er tilknyttet benene, den nedre del af underlivet, endetarmen, kønsorganerne, binyrer og køns kirtler.

Ved ubalance,
kan der opstå hæmorider, kredsløbsproblemer, ben, knæ, ankler og lyskeproblemer.

Den orange farve (hara chakra) er tilknyttet underliv, bækken, lænd, arme, hænder, krops væske (lymfe, blod, sekreter og urin) livmoder, æggestokke, prostata, nyre, blære og binyrekirtler (salt og væskebalancen). 

Ved ubalance,
kan der opstå underlivsproblemer, celleforandringer, barnløshed, nyresten, nyrelidelser, ryg problemer og lændesmerter. Psykiske ubalancer som spiseforstyrrelser, bulimi, anoreksi, kleptomani, tvangstanker og manier.

Den gule farve (solar plexus) er tilknyttet mellemgulvet, maven, midterste ryg, mavesæk, lever, galdeblære og bugspytkirtel.

Ved ubalance,
kan der opstå alle slags smerter i mellemgulvet, fordøjelsesforstyrrelser, for højt/lavt blodsukker, mavekræft, mavesår og sukkersyge.

Den grønne farve (hjerte chakra) er tilknyttet hjerte, bryst, lunger, immunsystemet, skuldre, kredsløb, lunger, hjerte og thymus kirtlen (brisselen).

Ved ubalance,
kan der optræde smerter i brystet, nervøst hjerte, hjerteproblemer, åreforkalkning, lungecancer, brystcancer, astma og bronkitis.

Den blå farve (hals chakra) er tilknyttet halsområdet, nakke, skulder, ørene, kæben, tænder, luftrør, spiserør og skjoldbruskirtel.

Ved ubalancer,
kan der opstå forskellige former for hals gener, ørepine, spændinger omkring nakke og skulder, skæren tænder og overspændte kæbemuskler, mellemørebetændelse, basedow, struma, stofskifteproblemer, knuder på stemmebåndet samt generelle betændelsestilstande.

Den indigo farve (pande chakra) er tilknyttet pandeområdet, hormonsystemet, rygmarven, hele nervesystemet, lillehjernen, pineal kirtel (som producerer et køns hæmmende hormon) og hypofysen.

Ved ubalance,
kan der opstå pandehovedpine, sygdomme på nerve og mentalsystemet, hormonale problemer, rygmarvssygdomme, hjernesvulster samt andre former for hjernesygdomme.

Den violette farve (krone chakra) er tilknyttet lymfesystemet, hele psyken, storhjernen og koglekirtlen. 

Ved ubalance,
kan der opstå sygdomme i lymfesystemet, lymfekræft, mentale og psykiske sygdomme som er relateret til overdreven adfærd, sygelig fanatisme samt diagnosticeret storhedsvanvid (grandiositet).

Til behandlingen bruges:

Pendul til at aflede og tilføre energi
Krystaller og ædelstene til at rense og tilføre energi
Promander til at rense og styrke auraen
Styrkeprogrammer til selvudvikling

Styrkeprogrammer som hjemmeopgave:

Æteriske olier
Krystaller og ædelstene
Musikkens indflydelse
Kostens betydning
Guidelines
Affirmationer (positive selvbekræftelser) styrkesætninger

BEHANDLING AF (60 MIN.) KR. 450

Tilbage til top

Til top
Til top
Til top
Til top

Holistisk alternativ behandlingsform

www.l8vad.dk